Charakteristika: Ouzo je národní řecký nápoj s dlouhou historií. Při výrobě Ouza se do alkoholu přimíchává anýz, semena fenyklu a další semena rostlin a plodů. Alkohol, který je ochucen při destilaci, představuje cca 20% celkové hladiny alkoholu Ouza. Destilace je prováděna v tradičních měděných destilačních přístrojích. Tradiční výroba těchto palíren a „tajný“ recept, to vše stojí za kvalitou Ouza. Má charakteristickou vůni a chuť a podává se jako aperitiv, a to buď samotné nebo s kostkou ledu, která způsobí zbarvení nápoje do mléčné barvy. Vyrobeno a plněno v Tirnavos Distillery.
Objem: 0,7l
Obsah alkoholu: 37,5%
Země původu: Řecko
Výrobce: KATSAROS NIKOLAOS, Tirnavos Distillery, 7th km Tirnavos - Larissa, GR
Catalog: